Bruce Willis Eau de Parfum 50 ml

Kód: 3505
Tip
Značka: LR
1 349 Kč –3 %
Bruce Willis Eau de Parfum 50 ml
1 349 Kč –3 % 1 299 Kč
Skladem

Dřevitá, zelená, elegantní Smart guys live forever - přesně jako Bruce Willis. Vůně akčního hrdiny je imponující, mužná a nekonvenční. Pronikavost santalového dřeva a kořeněného pepře se setkáv&a... (Více)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dřevitá, zelená, elegantní

Smart guys live forever - přesně jako Bruce Willis. Vůně akčního hrdiny je imponující, mužná a nekonvenční. Pronikavost santalového dřeva a kořeněného pepře se setkává se zemitým vetiverem a oživujícím grapefruitem. První vůně Bruce Willise, který je již nyní legendou.

Použití: Parfém Bruce Willis nanášejte dle potřeby na pulzující části těla, to znamená krk, dekolt, vnitřní část zápěstí či loktů, podkolenní jamky a vnitřní části stehen. Také čerstvě umyté, vlhké vlasy jsou ideálním nosičem vůně.

Ingredients: Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Linalool,Citronellol, Hexyl Cinnamal, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Citral, Eugenol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Farnesol, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Evernia Furfuracea (Treemoss) Extract, CI 60730 (Ext. Violet), CI 61570 (Green 5), CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Investícia do zdravia