Femme Noblesse Eau de Parfum. 50 ml

Kód: 30372-1
939 Kč –4 %
Femme Noblesse Eau de Parfum. 50 ml
939 Kč –4 % 899 Kč
Momentálne nedostupné

Svůdnost, která nikdy nevyjde z módy Elegantní pudrová vůně, klasická a nadčasová. Výjimečná kompozice s pomerančovými květy, ylang-ylang, vanilkou a cenným absolut fazolí tonka. Fascinující a přitaž... (Více)

Výrobce:
LR Health&Beauty Systems, GmbH 59215 Ahlen, Německo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Svůdnost, která nikdy nevyjde z módy

Elegantní pudrová vůně, klasická a nadčasová. Výjimečná kompozice s pomerančovými květy, ylang-ylang, vanilkou a cenným absolut fazolí tonka. Fascinující a přitažlivý parfém pro ženy se silným charakterem a stylem.

Co je tonka?
Tonka (slivoň obecný) je strom, který rostev Jižní Americe. Složka tonka, přidávanádo parfému, vzniká složitým postupem, extrakcí z bobů stromu tonka. Tato cenná
složka propůjčuje vůním pudrově smyslný, okouzlující a intenzivní tón s dlouhotrvající vůní a přitažlivostí.

Tip: Nikdy nenechávejte svůj parfém na přímém slunci nebo ve vysokých teplotách. Uchovávejte jej v chladu a ve stínu. Tím prodloužíte jeho trvanlivost!

Ingredients: Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Geraniol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Citral, Farnesol, Benzyl Alcohol, CI 14700 (Red 4), CI 19140 (Yellow 5)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Investícia do zdravia