Aloe Vera Sun SPF 50 Opalovací krém 75 ml

Kód: 23113-1
839 Kč –4 %
59340429 0102 48D1 B281 50106AEB8895
839 Kč –4 % 799 Kč
Na dotaz

Krém pro světlé, citlivé typy pokožky a pro děti. Obsahuje 40 % Aloe Vera.

Výrobce:LR Health&Beauty Systems, GmbH 59215 Ahlen, Německo

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

• rychle se vstřebávající krém s SPF 50

• 40 % Aloe Vera a bio ananasový extrakt

• vhodný pro světlý typ pleti

SPF 50 je vysoká ochrana proti slunci pro citlivé typy pleti! Krásné počasí volá, taška na koupání je zabalená! Přemýšleli jste také o ochraně před sluncem? Lidé s citlivou pokožkou náchylnou ke spálení sluncem i děti potřebují bezpečnou ochranu před sluncem s nejvyšším možným slunečním faktorem. Ideální společník v horkých letních dnech: Aloe Vera Sun Lotion SPF 50.

Díky vysokému slunečnímu faktoru a 40 % aloe vera chrání Aloe Vera Sun Lotion SPF 50 ideálně v horkých letních dnech citlivou pokožku. Ananas je známý tím, že jeho enzymy, minerály a vitamíny mohou pomáhat při regeneraci pokožky.

Tyto inovativní dry-touch textury zajišťují, že mléko se rychle vstřebává, nesvítí, nelepí a nezanechává bílé stopy na kůži.


Použití
Aplikujte opalovací krém 30 minut před opalováním. Dětský sprej lze použít i na mokrou pokožku.

Varování: nádoba je pod tlakem. Chraňte před přímým slunečním zářením a teplotami nad 50 ° C. Po použití neotevírejte a nezapalujte. Nestříkejte na plameny nebo žhnoucí tělesa. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - zákaz kouření v blízkosti spreje. Uchovávejte mimo dosah dětí. Bez dostatečného větrání je možné vytváření výbušných směsí. Nestříkejte do očí.

Děti by se měly vyhýbat intenzivnímu polednímu slunci. Kojenci a malé děti by měli být chráněni před přímým slunečním světlem. Pro kojence a batolata používejte ochranný oděv a opalovací krém s velmi vysokým slunečním faktorem.

Výrobce:LR Health&Beauty Systems, GmbH 59215 Ahlen, Německo

Uvedený sluneční ochranný faktor pro ochranu proti slunečnímu záření nelze použít opakovaně k prodloužení pobytu na slunci.

Ingredients: Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Isopropyl Palmitate, Alcohol denat., Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dicaprylyl Carbonate, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Sodium Stearoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Glycerin, Parfum (Fragrance), Ananas Sativus Fruit Extract, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Investícia do zdravia