Vyrážíte na dovolenou?

Tyto produkty si nezapomeňte přibalit s sebou do kufru!

Červen slibuje první delší výlety do přírody a pro někoho dovolenou třeba ve vzdálené exotice či na horách. V polovině roku se již setkáváme s vydatným sluničkem i otravným hmyzem, proto bychom si s sebou meli vždy přibalit šikovné pomocníky. 

Jedním z prvních je Microsliver Plus Gel na ruce garantující osvěžující pocit i v situacích, kdy není k dispozici voda na umití rukou. MUDr. Hanzleka o řadě Microsliver dodává: "LR produkty s obsahem mikrostříbra mají mnohonásobně větší desinfekční a baktericidní účinky než stříbro vyroběné obvyklou technologií. Je to především díky nanoporeznímu stříbru, jež účinně likviduje škodlivé bakterie na kůži." Jedná se dokonalou alternativu vody a mýdla.
 

Cestování do exotických krajin jsou často spojeny se žaluděčními obtížemi. Pro zdraví je vhodné používat PRO 12 KAPSLE, jež obashují 12 kmenů bakterií. Díky speciálnímu složení jsou PRO 12 kapsle patentovány. MUDr. Hanzelka hovoří o pozitivních účincích: "Probiotické bakterie zlepšují stav střevní mikroflóry, upravují trávení, snižují rizika vzniků střevních zánětů i nádorů a přes střevní stěnu trénují a posilují imunitní systém celého těla." Rovněž dodává, že užití je široké a vyplatí se se nejen v pomocné léčbě střevních onemocnění, ale také u alergiků čí astmatiků.

20650

 

Ve vašem zavazadle rozhodně nesmí chybět ani praktický ALOE VERA BOX PRVNÍ POMOCI.

 

Jedná se o hodnotný balíček nejen na cesty. Ideální balíček tří originálních, speciálních  produktů pro hydrataci a regenaraci pokožky. Maximální starost doma i na cestách. 

 

Uvnitř naleznete oblíbený ALOE VERA SPREJ PRVNÍ POMOCI pro namahánou, poraněnou, podrážděnou pokožku, unavenou pleť, mastnou pokožku hlavy i pro péči po holení a depilaci. Obashuje 12 extraktů z bylin a najde uplatnění pro celou rodinu. Kromě toho v boxu první pomoci najdete ALOE VERA OCHRANNÝ KRÉM S PROPOLISEM se 79 % Aleo Vera a včelím voskem. Využijete jej při problémech se suchou pokožkou třeba po wellness, kdy je potřeba kůži intenzivně hydratovat. Aloe Vera box první pomoci uzvírá ALOE VERA HYDRATAČNÍ GELOVÝ KONCENTRÁT s 90 % Aloe Vera gelu. Je ideální pro zklidnění podráždění, úlevu od suché pleti i po opalování. Slibuje rychlé a intenzivné ošetření, zlepšení pružnosti pokožky i ochlazní. 

Samozřejmostí jsou OPALOVACÍ KRÉMY a KRÉM po OPALOVÁNÍ.

Pokud byste potřebovali poradit, neváhejte se na nás obrátit. Poradenství je u nás vždy zdarma.

dovolena_LR

 

Hana Szalay, DiS.

LR partnerka

 

Investícia do zdravia