LR Classics EdP Stockholm 50 ml

Kód: 3295-260
599 Kč –16 %
LR Classics EdP Stockholm 50 ml
599 Kč –16 % 499 Kč
Skladem

Hlava parfému: bergamot, citrony, anýz Srdce parfému: cedrové dřevo Základ parfému: ambra, mošus LR Classics - stylové moderní stálice Parfémy LR Classics mají jedno společné - neuvěřitelnou nadča... (Více)

Výrobce:
LR Health&Beauty Systems, GmbH 59215 Ahlen, Německo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlava parfému: bergamot, citrony, anýz
Srdce parfému: cedrové dřevo
Základ parfému: ambra, mošus

LR Classics - stylové moderní stálice
Parfémy LR Classics mají jedno společné - neuvěřitelnou nadčasovost. LR Classics, to je exkluzivní klub klasických vůní, které nikdy nevyjdou z módy. Vůně, které dokáží člověka obléci. Jsou přirozeně přitažlivé, přímé a nekomplikované.
Moderní a pulzující město Skandinávie: ráj designu, módy a večerních party. Lehce dřevitá vůně: cedrové dřevo, ambra a bergamot.

Použití: ro nejlepší účinek nanášejte parfém dvakrát až třikrát denně na místa, kde cítíte puls: vnitřní stranu zápěstí, loketních jamek, na krk, pod ušní lalůčky, nebo do kolenních jamek. Jestliže vaše pokožka reaguje na parfém citlivě, nastříkejte vůni na kapesník, do kabelky, do vlasů či na vnitřní stranu oblečení. Vůni do pokožky nevtírejte, nechte ji přirozeně zaschnout, aniž byste se jí dotýkali a vůni tak rozbíjeli. Podle nálady a k různým příležitostem volte odlišné vůně. Jiné vůně se hodí během dne a odlišné parfémy používejte k večerním a slavnostním účelům. V horkém letním počasí můžete dosáhnout příjemného chladivého osvěžení, pokud parfém uložíte do chladničky. Parfémy vždy uchovávejte na suchém a chladném místě s konstantní teplotou.

Ingredients: Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal, Citral, Citronellol, Geraniol, CI 19140 (Yellow 5), CI 60730 (Violet 2)

Parfémy podobné vůně:
Metropolitan Man EdP
LR Classics EdP Monaco
Bruce Willis EdP

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Investícia do zdravia