Harem EdP 50 ml

Kód: 30404-1
939 Kč –4 %
Harem EdP 50 ml
939 Kč –4 % 899 Kč
Skladem

Hlava parfému: bergamot, mandarinka, akordy čokoládového karamelu Srdce parfému: jasmín, broskev, meruňka Základ parfému:  pačuli, vanilka, koření Neodolatelná vůně Orientu Harem, to je strhující... (Více)

Výrobce:
LR Health&Beauty Systems, GmbH 59215 Ahlen, Německo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlava parfému: bergamot, mandarinka, akordy čokoládového karamelu
Srdce parfému: jasmín, broskev, meruňka
Základ parfému:  pačuli, vanilka, koření

Neodolatelná vůně Orientu
Harem, to je strhující kompozice svěží mandarinky a lahodného mixu čokolády a karamelu. Tuto gurmánskou kreaci přivádějí k dokonalosti okouzlující jasmín s výrazným pačuli.

Použití: Pro nejlepší účinek nanášejte parfém dvakrát až třikrát denně na místa, kde cítíte puls: vnitřní stranu zápěstí, loketních jamek, na krk, pod ušní lalůčky, nebo do kolenních jamek. Jestliže vaše pokožka reaguje na parfém citlivě, nastříkejte vůni na kapesník, do kabelky, do vlasů či na vnitřní stranu oblečení. Vůni do pokožky nevtírejte, nechte ji přirozeně zaschnout, aniž byste se jí dotýkali a vůni tak rozbíjeli. Podle nálady a k různým příležitostem volte odlišné vůně. Jiné vůně se hodí během dne a odlišné parfémy používejte k večerním a slavnostním účelům. V horkém letním počasí můžete dosáhnout příjemného chladivého osvěžení, pokud parfém uložíte do chladničky. Parfémy vždy uchovávejte na suchém a chladném místě s konstantní teplotou.

Ingredients: Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Limonene, Citronellol, Linalool, Isoeugenol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33)

 

Parfémy podobné vůně:
LR Classics EdP Hawaii
LR Classics EdP Antigua
MEU by Cristina Ferreira EdP
Femme Noblesse

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Investícia do zdravia