Lovingly by Bruce Willis Eau de Parfum 50 ml

Kód: 3630
1 349 Kč –3 %
Lovingly by Bruce Willis Eau de Parfum 50 ml
1 349 Kč –3 % 1 299 Kč
Skladem

Vyznání lásky Bruce Willise Je to jako krásný romantický příběh, který inspiroval světoznámého herce k tomu, aby věnoval své manželce Emmě Heming-Willis osobní vůni. Na důkaz jeho lásky vznikla okouzlu... (Více)

Výrobce:
LR Health&Beauty Systems, GmbH 59215 Ahlen, Německo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyznání lásky Bruce Willise

Je to jako krásný romantický příběh, který inspiroval světoznámého herce k tomu, aby věnoval své manželce Emmě Heming-Willis osobní vůni. Na důkaz jeho lásky vznikla okouzlující vůně Lovingly - vášnivá, jako samo vyznání lásky milujícího muže.

Vůní bílých květů s kapkou svěžího citrusového ovoce Vás tento parfém zahalí do smyslné aury plné šarmu a radosti ze života. Santalové dřevo a mošus mu propůjčují hřejivost a ryzí romantiku.

Použití: Parfém Lovingly by Bruce Willis nanášejte dle potřeby na pulzující části těla, to znamená krk, dekolt, vnitřní část zápěstí či loktů, podkolenní jamky a vnitřní části stehen. Také čerstvě umyté, vlhké vlasy jsou ideálním nosičem vůně.

Ingredients: Alcohol denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Eugenol, Coumarin, Citral.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Investícia do zdravia