Vzorky parfémů

Vzorky parfémů

 AloeMiniVáháte, kterou vůni vybrat? Nechcete utrácet své peníze, za nový parfém, po kterém toužíte. Jenže nevíte, zda by vám vyhovoval? Chcete kvalitní parfém pro svou drahou polovičku? Rádi byste, aby se jí líbil a raději ho spolu chcete nedříve vyzkoušet?

 AloeMiniUž kvůli tomu nemusíte lítat do přeplněných obchodních center. Máme pro vás širokou nabídku parfémů, jak pro ženy, tak pro muže. Od klasických parfémů až po exklusivní parfémy nesoucí jméno známých osobností. Však se můžete podívat zde.

 

Kolik to stojí? 

AloeMiniSamostatný vzorek parfému nebo v objednávce zboží pod 2.500 Kč, vám ho pošleme za 55 Kč. Při objednávce nad 2.500 Kč vám jeden vzorek pošleme zdarma. To budete mít i dopravu zadara:-).

testery 

Jak si vzorek parfému objednat?

AloeMiniPodívejte se na akční lednovou nabídku a využijte lednové slevy 10 % na celý nákup. Platí i na již zlevněné zboží. Při placení zadejte kód "vse10". V košíku ve 3 kroku. Je vlevo dole políčko „Poznámka pro prodejce“. Napište do něj, o jaký vzorek či vzorky byste měli zájem. My je ručně doplníme do vaší objednávky.

ledenvse10_bílý 

AloeMiniNebo nám napište email na info@investicedozdravi.cz a my vám vzorek parfému rádi pošleme v obálce poštou na dobírku.

 

AloeMiniV druhé půlce ledna zahájíme akci na Valentýnské dárečky. Parfémy budou za zajímavé ceny. Máte se na co těšit. Potěšte svého partnera novým parfémem. Nebo si udělejte radost prostě jen sami sobě novou vůní.

 

Hana Szalay, DiS.

LR partnerka

 

 

Investícia do zdravia